Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite om hjärta och smärta!


Minnet av olycksalig smärta

UPPÄTEN

av kärleken

MALÄTEN

FÖRGÄTEN

GLÖMD

FÖRDÖMD

TÖMD
.....................

Elden falnat
till sot och aska.

SVALNAT

uti GRAVEN

av MASKAR

Jag reste stenen
med hjärtat ingraverat

TORTERAT

till dig...... allt...... detta
var menat.







Gurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 541 gånger och applåderad av 8 personer
Utvald text
Publicerad 2015-07-09 13:40



Bookmark and Share


  Björn Björkegren/Blue Bear
Intensiva rader!
2015-10-27

    ej medlem längre
Denna text är ju en av mina favoriter! Och den passar ju utmärkt till dagens tema som jag tänkte till Utvalda texter :)
2015-10-27

    ej medlem längre
Jaha..där skrev du ett bokmärke Gunnar :)

Just så!
2015-07-09
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP