Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Andra dikten jag skrev på min skrivmaskin igår. Det är härligt att banka fram tankar från sin hjärna.


Gravvård

En dödgrävare
som krattar
gravarna
längs de vita raderna
på en
(amerikansk)
militärkyrkogård

Som att borsta tänderna
på monstret
som tar en tugga
av jordklotets
KÖTT




Fri vers av Exi
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-09 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Exi
Exi