Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt hjärtas slag

Dansa på asfalten
då mjuknar den
Kyss isblocket
då smälter det
Lek med elden
så brinner du
Lev efter ditt hjärtas slag
dö med ett leende




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 655 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-07-09 18:20



Bookmark and Share


  dubbelve
så rörande fint
2016-08-17

  Just Emotions
underbart fint
2016-03-09

  Svartsilver
så mycket sorg i dina dikter, så vacker denna är!
2015-07-27

    Lars J
Mycket bra diktat, tycker om!
2015-07-09

    Shush
sant. gillar det enkla i denna, inga "onödiga" ord.
2015-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan