Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så bara kan det vara...

Att älska sin kropp
bara när den är helt perfekt
aldrig en gång när den är knäckt
( kanske t o m av för mycket konfekt)
det är ju ett bevis på nå´n sorts defekt
att bäraren av den är ju minsann
inte heller alltid så perfekt...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-09 19:05



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Kanske fördelar jaget enligt följande
själen tolv poäng
kroppen fem poäng
jaget kan ju älska sig självt, med vissa förbehåll...
och så är sången all

2015-07-10

  Lars Hedlin
Yes mycket bra min vän! kram
2015-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt