Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spänning på topp, då är det slut!

I böcker, i noveller, i romaner och på filmer
sägs det ofta att denna kärlekssaga man
har läst om eller sett, den fick då ett
gott slut när kärleksparet går
hand i hand ut i livet...

Men jag har tänkt om slutet
vet man ju inte ett dugg då
det borde egentligen heta,
paret fick en god början
på sitt liv tillsammans...

Där skulle ju berättelsen eller
filmen ha börjat på riktigt för
det som kallas för slut är ju
egentligen en början
eller hur...

Hur det gick då sen, hade ju
verkligen varit intressant
att få veta eller se... Håll me´!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-07-09 19:28



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Haha - ja törs inte annat än hålla med! Så är det nog.
2015-07-10

    Jenny C
Så är det ju! Jag tycker att alla sådana historier skulle sluta med ett Så gick det sedan... För det är ju det man verkligen vill veta!
2015-07-10

  Lars Hedlin
Exakt precis...bra
2015-07-10

  Ezmeralda VIP
Ja nyfiken som man är vill man ju vet de...
2015-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt