Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torsdag

Vem tog ilskan

Armarna slaka efter sidorna

Hallonbuskarna ser lovande ut

Vi är syskon alla

I ledet närmast finns eken

Tappar löven först när nya vuxit ut.




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-07-09 19:37



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag har själv undrat över den saken. Vad händer med de löv som sitter kvar under vintern, då när våren kommer och nya löv vill som ta plats.
2015-07-10

  Lars Hedlin
Mycket bra!
2015-07-10

    ej medlem längre
Gillar din text!
2015-07-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Skönt när ilska stillnar och annat kan ta vid!
2015-07-10

    ej medlem längre
7i1, vitt hav+
2015-07-09

  KattenKin VIP
En torsdag när luften gått ur och nya känslor ska växa ut - gillar stilen!
2015-07-09

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
Gillar det här med eklöven.
2015-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP