Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grannens barn

Några barn stannar utanför mitt hus.
De ser på mig som om jag är en spännande person.
Vad har du målat idag frågar de.
Jag har inte målat något alls idag bara tänkt att jag skulle måla svarar jag.
De står kvar, tittar nyfiket på mig.
Har ni målat något säger jag efter en stund.
Ja vi har målat massor.
Vadå för något säger jag.
Allt säger de och skrattar.




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 462 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-07-09 19:50



Bookmark and Share


  prinscess VIP
fint skrivet
2015-07-14

    Lena Söderkvist VIP
Underbart, blir glad av det här.
2015-07-11

    ej medlem längre
Skön scen i mänskligheten.
2015-07-10

  Lars Hedlin
Tack för den här :)
2015-07-10

  Nanna X
När min son var liten paddlade vi på Åsnen. Jag och hans pappa satt och kämpade med att skissa några stenar och strandväxter medan sonen resolut målade hela papperet blått. Jag har målat hela Åsnen! förklarade han stolt.
2015-07-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin värmande text, där barn får komma till tals med fantasi.
2015-07-10

  Bo Himmelsbåge
Jaa... barn är för härliga... för dem är ingenting omöjligt...!
Där har vi mycket att lära...

Tankeväckande!
2015-07-09

  i af apa
Åå så bra...!!
2015-07-09

  Stefan Albrektsson
Ahh - barnets frihet, allt är möjligt! Gillar detta skarpt!! Jag får luft under vingarna av din text!!
2015-07-09

  Marita Ohlquist VIP
Underbara ungar!
2015-07-09

  KattenKin VIP
Fint säger jag med, det känns som helt rätt ord! Mjukt och fint.
2015-07-09

    ej medlem längre
Fin!
2015-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP