Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns en mening med varje partikel

jag lever för att du fångade upp mig
jag var mitt i ett tillstånd
någon form av förvirring
fången i en ohälsosam atmosfär


just den där platsen
var en sådan ensam plats
där ingenting kunde växa
en plats helt utan färg


dagarna som drev förbi
dom levde inte alls i mig
det ljumma röda vinet
det lockade inte mig


det finns en mening med varje partikel
en mening med varje korn
det finns hopp bakom varje rad
en särskild charm i en gammal biograf


jag lever för att du fångade upp mig




Fri vers (Fri form) av Mike
Läst 340 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-07-09 21:15



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
"Ingenting är någonsin
Förgäves"
Djup innerlig medmänsklighet
Andas denna Dikt!
:)
2016-01-24

  Solitaire VIP
Det är så riktigt, och så sant!
Tänk, vad mycket du förstår och vet
Jag är bara en tokig gammal tant
Men för mig är du en profet!

2015-09-16

  Katinka VIP
Ditt språk är lågmält ömsint och eftertänksamt. Bakom varje ord finns en önskan om kärlek.
2015-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike