Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortskogen

Vid de sovande bergens fot
flyter vinden mellan träden
Tassar prasslande genom bortskogen
Där snarkar
vittrande granit

Själens dova puls
trummar genom natten
Genom dunkeldjupet
som spänt sitt skinn
över himmelen

Likt en ensam eka
driver jag långsamt
på Guds egen spegelbild
Kluckar sövande
moderligt

Längre
längre
bort




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-07-10 01:54



Bookmark and Share


  Undrar
sövande vacker

2015-11-15

    Sefarge VIP
Instämmer med Maiah!
Tål att läsa flera gånger och
smälta in.
Topp!!
:)
2015-07-13

  Maiah VIP
En helt magisk text
2015-07-11

  Trädskugga
Man blir hypnotiserad, bra aforismer, fint upplägg!
2015-07-10
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP