Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi har ökat tryggheten säger han som blev bortröstad

Ilskan går verkligen på högsta volym
folk har fått nog för länge sen, de kokar
spåren av våldsgärningar är vardagsmat
attacker på fredliga pågår i det förut så
fredliga landet & man undrar varför det alltid
ska snackas en massa ord när någon dör
vi har ökat tryggheten sen lång tid tillbaks
säger han som blev bortröstad & beklagar
mordet på den unga polismannen & nämner
även hur mycket mer resurser polien fått
så lätt att stå & babbla när något hemskt sker
vem tror på dessa ord när man ser våldet ta över
hur många fler oskyldiga ska dö innan man hör
märker av ökad trygghet & ökad säkerhet???
sanningen är att du & dina anhängare varit flata
ni fattar helt klart att landet är under all kritik
världen ser vad som pågår på den svenska jorden
under tiden står ni bara & babblar vid talarborden
detta bevisar att om ni älskade Sverige & folket
så skulle ni inte tillåta våldet gro & eskalera!
ni har största ansvaret & ni utsätter människor
i alla åldrar för fara & ordet oro hörs hela tiden
min penna kokar av helig vrede
ingen kan hindra dess framfart
skrämselpropagandans lögner
biter inte på de som är vakna!
tro inte att folk går på era flosker
när de ser vart Sverige är på väg!









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-07-02 14:04



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Koloristen.
2021-07-09

  Koloristen
"Sverige har aldrig varit tryggare" hette det. Den "tryggheten" betackar jag mig för.
2021-07-02

  MariaEvighet
Sanna ord, och det kan t o m vara mycket värre, ja. Orden kan inte skrivas...
God helg/Maria
2021-07-02
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP