Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cementblandare

Raderade is
Instängd i hjärnans skugga
Hoppade kråka

Nyfödda ser mig
Vingla runt mer vilsen nu
Tröstar utan ord




Bunden vers (Haiku) av Magdalena Eriksson VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-07-10 09:59



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Som att läsa en målning
2015-07-11

  lodjuret/seglare VIP
Blott jag förstod mig på vitsen med applåder, du säkert kunnat få en, för att föreställningen är över nu. Men du får några blommor plockade på ängen istället. Säg, visst går det väl lika bra?
2015-07-11

  KattenKin VIP
Så fiina haikus, verkligen med själ!
2015-07-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Fina haikus bildar enhet.
2015-07-10

  Lars Hedlin
Ord i känsla!
2015-07-10

  i af apa
i en cementblandare går
allting runt...
2015-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP