Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

My love Är en krapplack

saknat dig länge

tappat lust att äta moln

gosar i din famn




Bunden vers (Haiku) av Magdalena Eriksson VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-07-10 10:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillar!
2015-07-11

  lodjuret/seglare VIP
Kanske i blodet han det har
som väl i alla sina dar
kärlekens hjärta och smärta
är till för de mer bjärta
såväl för dem vilka gå i par
2015-07-11

  KattenKin VIP
Målar dubbelt här i läcker färg, fint!
2015-07-10

  Sommarina VIP
Åh vad fiiint. Krapplack, är en kärleksfull färg. Oändlig utspäddbar
2015-07-10

  Lars Hedlin
Närhet!
2015-07-10

  Nanna X
Krapplack är en läcker färg!
2015-07-10

    ej medlem längre
Förvisso söt!
2015-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP