Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har väl lust eller vällust


vågad dikt

ensam

drar med fingertoppar över min mun
fuktar med tungan

följer bröstens rundning
masserar försiktigt styva vårtor

kroppen reagerar

handen smeker ner över magen
mot venusberget

ryser av vällust

fingertoppar mot andra läppar
fukt och värme

går på fingersafari med mig själv




Fri vers (Fri form) av Maggan
Läst 418 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-07-10 10:57



Bookmark and Share


    Bo Malte
nu vill jag definitivt va med....
2015-09-20

  PersonligaSusann
Eggande, vackert...
2015-07-11

  DominiQueen
Tack är det något jag älskar är det självständiga Quinnor.. Jättevackert. Bokmärkt. Hoppas fler som tvekar vågar som vi njuta och berätta fint om det.
Med önskan om fortsatt njutlycka.
DominiQue
2015-07-11

  Lars Hedlin
Underbart och vågat :)
2015-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Maggan
Maggan