Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I valet kvalet...

Hur vi än gör
i hela världen omkring
finns det bara två ting
att väja på
krig eller fred så ...

Så vad som sen sker
beror ju hela tiden på oss
vilken av dem
vi väljer att egga upp elda på
av dessa här två
ja vilkens brasa vi helst vill känna på...





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-07-10 13:07



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Härlig och sann text

bokmärker!
2015-07-15

    ej medlem längre
Ja, att människan aldrig lär sig!
2015-07-12

  Lars Hedlin
Bra vännen!
2015-07-11

    Dan Myrbeck
Det förvånar att människan
inte blivit fredlig efter alla
dessa tusentals år av
krig!
2015-07-10

  lodjuret/seglare VIP
Så mycket känslor och så stora tiljor att låta dem dansa på. Inte konstigt då att det blir svårt att hålla igen och se om sitt hus så det inte spiller över då en tagit sig några glas.
2015-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt