Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Tidens Rand

Det spricker ,det spricker
Inget nycker
Det ljusnar,det ljusnar
Vinden susar

Vadå?
Solen sätter sina spår
Se klart
Kommer snart

Molnen borta
Vemodet kommer till korta
Solstrålar tränger fram
Bakom regntät stam

Leende i mungipan
Glimt av stråle i ögon
Värmen är sann
Glittrar i näckrosdamm
Spännande bakom
Tidens rand




Bunden vers av EvaL
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-10 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EvaL
EvaL