Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Ding Ding värld


I vår nya nation råder nu en total intellektuell
impotens

Ett politiskt vanstyre med statsminister Löven
i spetsen

Hans trogna hundar sitter nu snällt på hans
dörrmatta och slickar sig om nosen mutade
med ett stort läckert köttben

Herr Löven äger nu hela media kåren som
består utav förtappade själar de tillhör feghetens
apostlar o diktaturkramare som hjälper honom
att mörka sanningen

I en ding ding värld låter statsministern radikala
Islamister få fritt spelrum välkommen till
dårarnas paradis. Rozsi.Kovacs




Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 662 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-07-10 15:15



Bookmark and Share


  aol
Brännande träffande bra skrivet.
2016-01-20

    ej medlem längre
Gillar din text.
2016-01-07

  Carl Mikael Fäldt
Välkommen till dårhuset Svedala;)
2015-07-12

    ej medlem längre
https://www.youtube.com/watch?v=taDJwY390nY&bpctr=1436565425

2015-07-10

    ej medlem längre
fina särskrivningar
2015-07-10

  bumerang
Orättvisorna gör sig alltid synliga.
Men hur vänder vi trenden????
Det är där det intressanta ligger!!!
2015-07-10

  louisegirl
Så bra skrivet
2015-07-10

    ej medlem längre
Suveränt!
2015-07-10

    ej medlem längre
Där finns något att ta fasta på, i din text!
Som att världen är knäpp! Herr Löfven, jag tror bestämt han stavar så är ju även
ett offer! Fat välavlönad!
Mer inressant är väl egentligen att
skriva, diskutera om vad.. och varför!?
Vi går omkring som dummies, cirka tjugo procent röstar på SD, Löfven äger
inte längre fackföreningen. Och människorna röstar! som dom tycker!
2015-07-10

    ej medlem längre
Bra skrivet!
2015-07-10

  Bibbi VIP
Suveränt bra.
2015-07-10

    Dan Myrbeck
Ja, vi ligger ju efter andra länder när det gäller lagstiftning.

PS: Missa inte min text
Almegalen eller vis by?
2015-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs