Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kväll i juli

 

En tickande bomb
briserade i
radhusidyllen

 

Mänskliga lidanden
föga mätbara
i kronor och ören

 

De blåvita banden
prasslar stilla
i sommarbrisen

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Lars Thun (tid. lapema)
Läst 306 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-10 16:42



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Grymt bra
skrivet
om den bokstavligen
g r y m m a
värkligheten.
2015-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Thun (tid. lapema)
Lars Thun (tid. lapema)