Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesus är hög

Rosmarin kryddar köttet
dina läppar likaså

Du kan det där
med förbättring

Liksom hela jag
återuppstod

Egodöd med substans




Fri vers av rundgångbalansochgungning
Läst 326 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-07-10 20:12



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
Gudinna!
2016-08-04
  > Nästa text
< Föregående

rundgångbalansochgungning
rundgångbalansochgungning