Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mardrömmar

Hon som hemsökt mig
tenderar att kryptera sig

Omvärdera mig efter nya blanka ark,
ändrat gångstil med kol

Renat mig själv och lagt över
en kappa som
glittrar diamanter

Det är ingen lögn
hon verkar tro det

För jag känner hennes ögon
och energier kisa
med hoppfulla önskningar
att jag åter igen ska dansa sårbar
med hälsenor som viker sig

Jag är ledsen att göra dig besviken
men kristallerna tycks växa inåt
genom huden

Du kan gå din väg




Fri vers av rundgångbalansochgungning
Läst 390 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-07-10 21:01



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
du måste blivit publicerad i bokform. du är bra,
2020-03-23

  Robin V
"Hon som hemsökt mig
tenderar att kryptera sig" - klockrena små rader! Grymt bra!
2015-07-27

  Ronny Berk
en text som väl beskriver människors möten, mardrömmen av ...
2015-07-10
  > Nästa text
< Föregående

rundgångbalansochgungning
rundgångbalansochgungning