Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In i ljuset


In i ljuset. Att ni inte ser mej beror inte på att jag inte visar mej, det beror på att ni är blinda. Jag minns er när ni hade ögon. Jag minns när vi älskade varandra. Nu när jag har rest mej ur askan, och är en annan, den jag är, då tvingar jag människor att se sej själva. Jag kan inte vara något annat än hänsynslöst uppriktig både emot mej själv och min omgivning. Jag är besatt av kärlek och sanning.
Jag är klart avvikande. En sorgsen, förbannad och glad rebell.
Ut ur mörkret, likgiltigheten och håglösheten. Livet är så oerhört mycket mer magiskt och underbart när det levs Själfullt.
Så många som försöker dölja sin hunger, längtan och rädsla.
Ensamhetens ohållbara strategier. Meningslösa relationer.
In i ljuset. Vad har dom gjort med dej...? Visa mej hur du känner. Jag är inte rädd. Jag vill se dej. Berätta för mej, jag kan hjälpa dej.
Kom, så tar vi ett bad... luta dej mot mitt bröst, nu oljar jag in dej och smeker dej som du aldrig har blivit smekt, du behöver det.
Så... var det skönt? Ja, det var... det var... Magiskt. Tack.............
Sexual healing, oh what a feeling. Gråt, gråt ut min vän, jag är här.
 




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-11 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP