Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter 35 år vänförfrågade han mig på facebook, mycket har hänt på kort tid och händer fortsatt...men att våga släppa loss och leva är svårt...


Någon att sakna...

"Någon att sakna..."

Nu har du blivit en dikt...
Någon att sakna och längta till...

En man att träffa när tid finnes,
lite då och då av och till...

Saknar och tycker om,
ord du använde men inte menade något med...

Vackra ord som istället
känns som salt i sår...

Kastar bort det över min axel,
fortsätter väl sommaren ensam fram,
fast den kunde varit vår...

Rädslan att såras på nytt är väl det som är svårast,
inte lätt att förstå...efter alla dessa år...

150628
Susann




Fri vers (Fri form) av PersonligaSusann
Läst 356 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-07-11 16:25



Bookmark and Share


  erkki
Man känner tydligt sorgen i dessa välformulerade rader. Kanske det ska utläsas som tragik också. Men också en viss uppgivenhet i att inte kunna bistå.
2015-12-20

  Lars Hedlin
Berör inom! kram <3
2015-07-14

  Sommarina VIP
Fint text. Förstår hur du känner!!
2015-07-13

    ej medlem längre
Dina nakna ord berör.
2015-07-13
  > Nästa text
< Föregående

PersonligaSusann
PersonligaSusann