Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min älskade William


Innan dig

Det har kommit och gått män i mitt liv.
Vissa har jag trånat efter i hemlighet
medan andra öppet fick ta del av mina känslor.

De har varit en del
så jag kan inte räkna dem på en hand.
De har varit en del
men ingen är värd att nämna.

För jag trodde verkligen att jag hade älskat förut.
Men jag misstog mig.


Innan jag träffade dig
visste jag inte vad kärlek var.




Fri vers av Niclasdotter
Läst 332 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-07-11 21:50



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Så vacker
2015-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Niclasdotter