Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dubbla själar

Det var ensamhet
som fyllde hennes själar
dubbla men likväl




Bunden vers (Haiku) av Ingela Svenson VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-07-12 22:10



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Ensamheten/tomheten som fyller hennes dubbla själar (!) är en otroligt stark bild - som ett rinnande mörker!
2015-07-13

  Nanna X
Dubbel ensamhet...
2015-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP