Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
borrar en brunn i slagens imperium. skall läsa högt


upprepningar

slagträ
slag i saken
slagen
slag som väntar
slagen i spillror
slagträ
slag som har en lång verkan
ihjälslagen
inslagen
uppslagen
avslagen
av slagen skapad
slag mot övermakt
hopslagen
över slagen en blus
blåslagen
omslagen
oslagen
förslagen
uppslagen
tillslagen igen
hans slag
hennes slag
våra hjärtslag
våra hjärtslag
våra hjärtslag
starkast av slag.




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-07-12 22:13



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Dunkar bra från den som vägrar vara slagen!
2015-07-14

  Lars Hedlin
Som ett slags livsslaget slåendes rop <3 kra m,)
2015-07-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Skall absolut läsas högt med emfas!
2015-07-13

  Marita Ohlquist VIP
Ger tankar av alla se slag!
Bravo.
2015-07-13

  Sommarina VIP
Storslaget
2015-07-12

    ej medlem längre
ja, den är inte
svårodlad som högläsning+
2015-07-12

  i af apa
helt klart,
skall läsas Högt & Tydligt!

rockuppslaget
lamslaget
hjärtslaget
vann...


2015-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP