Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cikador

Orden
liknar snöflingor i värme
faller ner på marken i torrt gräs

där cikadorna filar likt entonig
tinnitus vilar de aldrig,
unnar de aldrig sin motståndare

livets sanning och glömska




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-07-18 18:45



Bookmark and Share


  Palett
Vacker text.
2015-07-18

  Federico Romano
Att uppleva dom är underbart..
2015-07-18

  Nanna X
livet med tinnitus, diktad eller verklig, är grymt.
2015-07-18

  Ronny Berk
livs sanning som poesi, ja !
2015-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP