Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Feg eller klok?


Stenpiren

Idag hoppade jag
INTE
jag hoppade
INTE
på stenpiren
som jag gjort
så många gånger

Idag hoppade jag
INTE
jag gick
i vattenbrynet
på säker mark

Feg?
Ja, lite
Sorgsen?
Ja, lite
Tacksam?
Ja, för alla hopp jag gjort





Fri vers av Eva Kellett VIP
Läst 740 gånger och applåderad av 13 personer
Utvald text
Publicerad 2015-07-13 09:19



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bättre att vara klok än dumdristig...en trevlig och tänkvärd text...
2015-07-13

  Trädskugga
Ibland är det dags att byta spår, mycket bra!
2015-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Eva Kellett
Eva Kellett VIP