Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vi var två


En tomhet
Som egentligen är full
En längtan efter något
För min egen skull

Ett mörker
Fast med några strimmor ljus
En skosula
Full med grus

Så avig
Men ändå så rät
En sönderriven yta
Men ändå så slät

Så trasig
Men ändå så hel
Så rätt
Men ändå så fel

Så självklart
Men så trångt
Så kort
Men ändå så långt

Förvirring i högsta grad
Helt utan förståelse
Ett träd utan blad

Levande
Men ändå inte där
Närvarande
Men ändå inte här

Visa mig
Vägen dit
Led mig
Bit för bit

Vilse i det liv
Jag levde då
Det liv jag levde
När vi var två




Bunden vers (Rim) av Amanda Lantz
Läst 339 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-07-13 18:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra beskrivning av vilsenhet och saknad. Kanske hittar Du tillbaka?
2019-01-13

  SatansSon
amanda, menade jag.
2016-02-13

  SatansSon
bra den här amalia. varför skriver du inte längre för. du har ju stödmedlemskap intill denna stund.
2016-02-13

  Nina.H
Stark dikt så väl skrivet med rim!
2015-12-04

  Marianne Räf
Man kan ha varit vilse.
Gäller å hitta rätt väg !
Väl genomtänkt beskrivning
av en komplicerad situation.
2015-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Amanda Lantz
Amanda Lantz