Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TÅRAR som ska läka min sargade kvinnlighet... Min narcissism har fått betala ett högt pris... Det finns inte mycket kvar. Jag får skapa om mig själv..


TÅRAR OCH LUST ÄR FRÅN SAMMA HAV

TROSBEKÄNNELSE: TÅRAR OCH LUST ÄR FRÅN SAMMA HAV 

<3 

FRIHET

Ja det ser inte klokt ut jag har gått ner över 60 kilo, magen är inte som hos en magdanserska perfekt rundad från naveln med härlig glad muskel av kärlek.

Min mage bär märken av sorg, jag gråter i gammal smärta, även tårar av en känsla av inre värde. Ja, jag är ful, men jag får leva ändå. Jag får acceptera att det finns ögon av kärlek.

*

Tårar, min mage är ful, det finns de som burit fem barn som har så fin mage ändå. Jag har bara burit mig själv.

Magen hänger, det gör ont att skriva detta, men så är Striptease, naken, sann, långsam. Jag har lättare bristningar. Jag är ju en tiger.

*

Friheten är att jag har en STRINGTROSA och det har jag längtat efter i sååå många år..

 Och jag såg i spegeln i en vinkel var jag fin. Sexig. I de flesta vinklar inte. Monstruöst ful. Avtändande.

*

Men i en fin, jag väljer i min ensamhet att växa mig stolt i den enda vinkeln, den ska få överskugga allt..

*

Trosan är just nu min allra bästa vän. Hon skyddar mitt liv. Hon vill jag ska få vara Quinna igen. 

Att Trosan försiktigt ska träs av för att en mun av Kärlek ska hylla och hedra livet i mig. Dricka min lust.

*

Tårar och lust är från samma hav.

Jag är på läkande väg.

Lek snällt med mig,

Jag är stark men också skör.

Min trosa är spirituell likaså min tro.

Amen




Prosa av DominiQueen
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-13 20:21



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Naket, sårbart och berörande skrivet
2015-07-13
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen