Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett brev till världen

Vart är du på väg du våldsamme människa?
Vad håller du på med?
Varför är du orättvis?
Varför drar du den arme i grunden?
Hur klarar du av att fortsätta med ditt rävaktiga spel?
Jag älskar dig livet, men..
jag vill inte leva i dig
jag vill inte ha dig om du är ond.
kan inte du förändra dig själv?
Kan inte du förstå mig?
jag den maktlöse individen
Jag som dras med krig, hunger och elände?
Jag vill leva i fred.
jag vill leva trygg
om du inte kan leva upp till mina krav..
så ..ge dig av..
jag vill inte ha dig så vulgär...
så ignorant och..
jag vill att vi ska bo isär..
du världen..
du är inte den jag trodde att du är.. så..
antingen skrämmer du iväg ondskan som bor i dig.
.eller..
låt bli mig..jag vill inte ha dig..




Fri vers (Fri form) av ryttarinnan
Läst 388 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2015-07-14 08:48



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
En stark text så
fint skaldad av
en fin poet.
2015-12-01

  Hanna Mari Wallin
Undrebar text...instämmer med din fantastiskt fint framförda meningar

Tack

Bokmärker
2015-07-15

  Bo Himmelsbåge
Visst... mycket i världen är fel o behöver ändras på... men... det enda vi på kort sikt KAN ändra på är oss själva... vi får börja där...
Att förändra VÄRLDEN tar tid...
2015-07-15

  Titti Rydberg VIP
Fantastisk text
TACK
2015-07-15

  Maria T
Tänkvärt brev
2015-07-14

  M M Mannheim VIP
Ta avstånd från livet? Det är en gåva av en högre makt med ett syfte att levas. I motgång som i medgång.
2015-07-14

  Den lilla tänkande
Svårt att ändra på något som inte är i en enda
skepnad, och på en och samma plats.
Världen må vara "mindre " idag, men fortfarande
GIGANTISK
2015-07-14

  Bibbi VIP
Begrundar.
2015-07-14

    ej medlem längre
Mycket bra!
2015-07-14

  louisegirl
Tänkvärda rader...
Bra skrivet!
2015-07-14

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att läsa och begrunda!
2015-07-14

  Ronny Berk
tänkvärda tankar, ja !
2015-07-14
  > Nästa text
< Föregående

ryttarinnan