Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen i trädet

Det sitter en man i ett träd
kikar försiktigt ner mot marken
dinglar med benen sådär som barn
brukar göra när de har för lite att göra

han tittar bort mot horisonten
och formar en fyrkant med handen
funderar över varför det finns
så många runda saker i livet

varför är inte träd fyrkantiga
tänker han och fortsätter fundera
vattendroppar är ju också runda
och bollar fortsätter hans tankar

han dinglar med benen och lutar sig
mot den skrovliga, om än runda stammen
och fortsätter fundera, lite som Ragnar
som inte kunde begripa varför

en sill inte kunde leva på land




Fri vers (Fri form) av Mr Mutter
Läst 641 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-14 09:55



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Ragnar!
Mera Ragnar åt folket!
Eller Arne i reklamen:
Arne! Kom ner nu!!!
(Arne klamrar sig fast)
Jag vill att maten ska smaka som förr!
Fram för fler farbröder i träden!
2015-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter