Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Men snälla jag!

 

Jag började mitt liv så sent i livet
Men,
Det var redan försent

Det var ett enorm misstag!
Det var aldrig rätt!
Jag borde ha börja tidigt!

Jag måste börja om!
Jag måste hinna och bygga om och om mitt liv!
Jag måste och måste…

Men snälla jag!
Det är redan försent för mig att börja om!
Ungdomen får jag aldrig tillbaka!

Åldrande i Sverige är mitt värste öde 
Ensamheten är mitt enda öde är som Sverige bjuder på
Gråtandet är mitt enda tröst

Men snälla jag!
Hur hjälper det till!
Och hur kan jag vara den jag som i verkligheten inte jag!

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 194 gånger
Publicerad 2015-07-14 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP