Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla människor är unik finns ingen som är lik

Att skapa kaos & splittring
är vad makten i sanning vill
motsättningar till varandra
gammel media hjälper till

Frid & frihet förpestas
något de inte tycker om
gillar när rasism växer
gör skillnad på vi & dom

De vinklar så in i norden
så falska så man vill spy
på deras ständiga lögner
det knottras på min hy

Alla människor är viktiga
alla färger så unika är
gula svarta vita & bruna
skapade Han som har oss kär

Så till makten som känns onda
ni klarar inte längre av
att dela upp oss människor
ni borde slängas i glömskans hav

Folk har verkligen fattat
agendan som ni spritt på jord
ni har misslyckats på alla fronter
genom år av missvisande ord









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-20 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP