Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kemi


-Du är ett värde

lite i utkanten

av referensområdet

Ett tal som avviker marginellt

Föranleder ingen åtgärd

bara några procentenheter fel


-Men tröttheten, värken, sömnlösheten?


-Detta är den information jag har

säger rösten

-Några samtal finns inte tid till

och inte heller någon evidens

för att det är verksamt

Tack och adjö




Hon blir sittande

med luren i handen












Fri vers av bittemi VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-07-18 11:07



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2015-07-22

    Dan Myrbeck
... och allt rinner
ut i sanden.

Tyvärr alltför vanligt.

Bra skildrat.
2015-07-21

  Bibbi VIP
Griper tag.
2015-07-18

  Marja-Liisa Koski VIP
Man blir så... upprörd!
Innerligt varm och läkande kram!
ML
2015-07-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Grymt och ovärdigt bemötande beskriver du mycket berörande.
2015-07-18

  Lars Hedlin
Mycket starkt och bra skriftat!
2015-07-18

  ResenärGenomLivet VIP
Hu, dina ord tar verkligen tag i mej...
2015-07-18

  KYREUS of Sweden
Verklighet
som blir
VÄRKLIGHET
för allt för många!
2015-07-18

  Marita Ohlquist VIP
Går in i hjärtat som en tagg!
2015-07-18
  > Nästa text
< Föregående

bittemi VIP