Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt liv!

När din självbevarelsedrift
är ute på vift
ska du passa dig jävligt noga.
Att du inte i någon annans liv
dig själv infoga.
För att sen bara bli
som en tapet
på en vägg.
Och det finns inte ens längre
några belägg
på att du någonsin
har existerat.




Fri vers (Fri form) av jesse james
Läst 498 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-07-14 20:49



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Insikt är makt
men skrämmande.
2018-05-12

  angela Täubert fd Jansson VIP
Men även en tapet kan vara vacker!

2017-09-08

    AgnesKenshin
Just så!!!
2015-08-19

  Emelie Hansen
Där satt den!
2015-08-10

  Chlar
Bulls eye!
2015-08-06

  Magica VIP
Mycket stark dikt, bra!
2015-07-15
  > Nästa text
< Föregående

jesse james