Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dörren

Utanför dörren
väntar världen
fotspår i snön
där andra trampat

stigar att följa

skyffel för nya vägar
eller inte
är frågan för dagen
att svara på vilka

stigar att följa

andras mål
eller egna
misstag att begå
genom att tro på

stigar att följa

som andra gjort?





Fri vers (Fri form) av Mr Mutter
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-15 10:58



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Egna!
'Hur skulle världen se ut utan mina hjältemodiga misstag?'
(Sally Santesson, som förvisso även gick miltals dagligen i sin fars skor, eller nåja, kundernas...)
2015-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter