Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Havet


haiku15jul15:3

Havet låg nästan
spegelblankt - vita svanar
och mörka stenar.




Bunden vers (Haiku) av Algotezza VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-15 15:34



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Vackert;

gillas
2015-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP