Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Semester, ja tack

Så sitter man här hemma
ännu en semester
Och ska ärligt bekänna
det blir nog inga fester

Ska bara varva ner
slappna av och slöa till
Behöver inget mer
någon öl och en schysst film

Fyra veckor utan slit
och helt fritt från stress
Inte bry sig ett skit
man blir less på all press

Så nu sitter man vaken
och skriver som en fåntratt
Om obetydliga saker
en grå vardagsnatt

Så ta med din egen stol
vi kan slappa som ett lag
Nu skrattar vi och tror på sol
och glömmer jobbets obehag




Bunden vers (Rim) av RandomLines
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-16 01:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RandomLines
RandomLines