Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats längtan

Hjärtats längtan
leder mig
till evighetens rand,
med själen
gnistrande
av tusen solars ljus.

Fylld av tacksamhet
och glädje
tar jag emot Din kärlek,
och ger Dig
tusenfalt tillbaka
tills vår symbios fullbordats.

Där och då,
i evigheten,
viskar ännu mitt hjärta
Ditt namn.




Fri vers av Teija Majava VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-07-16 08:07



Bookmark and Share


  Carpen
Evighetslängtan
Gillar
2016-06-10

  Johan Strömstedt
En fin text. Tycker mig kunna skönja spår av ensamhet i texten.
2015-07-18

  gunnnar nylund VIP
Vackert... ja kärleken är väl den vackraste ägodelen vi förvaltar!
Bra text vetja!
2015-07-16

    ej medlem längre
Vackra sköra ord...underbara att läsa.
2015-07-16

  mare VIP
Vackert!
2015-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Teija Majava
Teija Majava VIP