Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luften kryddad...

Blomdoft som tar
vi runt om oss nu har
jag barfota går
gräset till knät mig når
plockar blåklint, prästkragar och ros
som kallas för vresros
ett namn som inte alls så vackert klingar
trots det, den ljuvligaste doft, den oss bringar
likt en god fe den sitt eteriska spö
över oss svingar och inringar oss
med sitt kärlekskast, vad man gör?
Faller som en kägla förstås!
Sen är man för evigt fast!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-16 09:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert trollbindande!
2015-07-16

  Lars Hedlin
Mycket fint skriftat!
2015-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt