Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resan är målet

Drömmen blev till verklighet

märkligt

en känsla av sorg och saknad infann sig

nästan som att ha mist en vän




Övriga genrer (Aforism) av Johan Strömstedt
Läst 353 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-07-16 12:02



Bookmark and Share


  Sommarina VIP
Ja, men så kan det vara
2015-07-19

  aol
Så kan det oxå bli, gillas vännen,
2015-07-18

  Teija Majava VIP
Ler igenkännande... :)
2015-07-17

  Carl Mikael Fäldt
Visdom !

Underbar Aforism-sparar den som en del i mitt bagage-under min resa;)

Kram
2015-07-17

  Marita Ohlquist VIP
Kan icke formuleras bättre!
2015-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Johan Strömstedt
Johan Strömstedt