Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Punktering

Luften har gått ur mig.
Ligger här däckad.
Att skriva är min ventil.
En skrift helt utan slangord.
Men inte helt, dags för bullen att rulla vidare...




Fri vers av Thommy J
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-16 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thommy J
Thommy J