Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon vet

Känner att jag måste skriva lite

här och nu

Då jag fått en del kommentarer

som fått mig att lätta på trycket

 

Tala om VEM jag egentligen är

Här skriver vi ganska annonymt 

Ingen känner till våra bakgrunder

eller vilka vi är

 

Efter flera privata kommentarer

har jag lättat på locket

Flera har fått privata svar

Där jag berättat saker jag dolt i ca 25-30 år

 

Jag vet att många trillar av stolen

när det hör min historia

Ni ska bara veta att 

Det ni fått reda på är en liten droppe i havet

 

Jag ber er förlåta mig 

Hoppas ni förstår att jag är lessen 

för att jag inte kunde 

hålla tyst längre




Övriga genrer av Titti Rydberg VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-07-16 19:46



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Naket berättat!
För att orka överleva så måste många lätta på trycket på sitt sätt. Du gör det genom att skriva/ kram
2015-10-19

  StinaJ VIP
Starkt och vågat.
2015-08-07

  Ronny Berk
så väl tänkt och skrivet, ja !
2015-07-28

  Carl Mikael Fäldt
Din text är helt underbar!

Vi har så mycket att förtälja "någon"
Åren går och trycket ökar-trycket av att få berätta!

Urfint textat av dig!
2015-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Titti Rydberg
Titti Rydberg VIP