Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den verkligaste av verkligheter


Det är som att få ett spöstraff av Gud besannat när den verkligaste av verkligheter blivit till drömmens idyll. Drömmar är endast leksaksmoln mot natthimlen. Jag säger det till dig, innan vi vilar som skjutna dårar, rör oss närmare och närmare livsfaran.

Morgonen är ljus, ändå är allting annorlunda, då vi försöker göra om vår första stund. Vi har redan tagit av oss allting, men nakenheten är vacker på ett fult vis. Du har nerverna som spända trådar på skinnet och mitt hjärtas blåslagna fotografier har du aldrig kunnat glömma.

Jag minns ängeln som flyger, berättar om raviner och hav. Det var inte du, du måste veta det eftersom du sett åskmoln i mig. Du kommer ihåg en vinterpromenad på ängen och jag var inte med. Varför tar du sönder läppstiftet när jag skriker i trappuppgången?

________




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-07-16 19:51



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Gillar innehållet i detta ! Det märks
att du här har haft en god Ambition,
att lyckas klämma fram nått läsvärt -
och sådan resulterar ofta i bättre
poem ! Det slutar för djävligt roligt !
Lite oväntat å anarkistiskt fräckt, - -
- det gillar jag !
2015-07-16

    ej medlem längre
Rätt smärtsam att läsa, kommer åt en platser i en om sånt man vill glömma. Alltså mitt i prick.

Som när man hamnar på platser man tyckte var fantastiska i barndomen, och ställena visar sig vara små, grå och fula.
2015-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP