Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fear of being alone, fear of never being loved


Autophobia

My day is facing a dark eclipse
Common for my age, yet I didn't know this
My night is getting darker with no moon to shine
And everyday I am reminded that you're no longer mine

My eyes let the rain fall down
Creating a stormy ocean for me to drown
My lips will shatter without yours
Determinded faith with no force

My soul is begging for mercy
And I pray for a better destiny
My voice is numb for I have screamd
Claimed our once love in my dremas

May I go?
May I leave?
May I find someone else?
May I please..




Bunden vers (Rim) av Shadowscence
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-16 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shadowscence
Shadowscence