Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lärdom

Stötte på ett misstag en dag

Fick panik och försökte fly
Men misstaget var hack i hälarna

Tillslut orkade jag inte springa mer
Så jag bjöd in misstaget på te

Misstaget gav sig snart av
Lämnade dock kvar sin följeslagare

Lärdom




Fri vers av GG
Läst 550 gånger och applåderad av 24 personer
Utvald text
Publicerad 2015-07-16 22:31



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Grattis till Utvald text!
2015-10-29

  Ljusletaren
Gullig headerbild!

Detta var lärdomsbra att läsa / kram
2015-10-28

    ej medlem längre
Utvald text!
2015-10-28

  Maria T
Bra lärdom
2015-08-01

  Hanna Mari Wallin
mycket elegant!

livs insikt
2015-07-19

  Angela Bohlin VIP
Klokord!
2015-07-19

  Maiah VIP
Annorlunda och konkret bild av någonting som är en känsla"rädsla" men som blir en kanal för lärdomen som tar platsen. Mycket bra!
2015-07-18

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket bra, både skrivet och gjort...ett råd som håller...
2015-07-18

  Marita Ohlquist VIP
Bra budskap att bära med sig i vardagen!

2015-07-17

  S.A.I. Steve Lando VIP
Bra!
2015-07-17

    ej medlem längre
Kloka ord! Det är av misstagen man lär. Intressant text och fint formulerad!
2015-07-17

  Per Drysén
Snyggt formulerat!
2015-07-17

  Bibbi VIP
Applåd!
2015-07-16

  Den lilla tänkande
snällt att bjuda på te :)
Vilken sort?
;)
2015-07-16
  > Nästa text
< Föregående

GG