Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattnet vår vän!

Ljuvlig är den juli natten
det vore väl då katten
om man inte för den
bugande lyfte svingande på hatten
och sen själv fortsatte nedåt bugande
och tog sig ett dopp i Vätterns vatten
så man blev som en ros i rabatten
ja, som nyduschad och pigg
ej längre som innan en matt en...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-17 08:48



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
...Ja, där satt den!
2015-07-17

  Gabrielle Laurèntzen
Vilken härlig text med glimten i ögat om vattnets helande kraft!
2015-07-17

  Lars Hedlin
Tycker om din text! kram
2015-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt