Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tidig morgon med metspö i din hand, såg du ljuset stiga bortom rand, du fann en underbar frid, på svensk mark under din tid.


Första julen utan Dig

Du är saknad utav så många
dina älskade barn sörjer dig enormt
så många tårar som rinner nerför
deras kinder när de tänker på sin pappa
deras hjärtan är full av kärlek till Dig
din kärlek till dem var oändlig
du älskade att krama pussa dem
de tre orden I love you hördes ständigt
jag saknar Dig vi hade flera år tillsammans
det finaste vi fick ihop var våra änglar
två helt underbara barn som påminner om Dig
du finns ändå närvarande i våra liv
precis som om du levde kvar hos oss
så ofta nämner vi Dig & dina olika egenskaper
du älskade att fiska & du älskade Sweden
att vandra omkring fritt i dess landskap
gav dig ett lugn en djupare ro i själen
rastlösheten försvann du fann dig själv
första julen utan Dig känns
barnens favorit högtid även din
julklappar var något du ödslade
du älskade att ge gåvor
ett fint hjärta ägde du
första julen utan Dig
känns i allas våra hjärtan
vi saknar Dig









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-12-22 14:11



Bookmark and Share


  Annaemi VIP
Fint skildrat om sorg och saknad.
2021-12-28

  Bibbi VIP
Oändligt vackert!
2021-12-23

  Sparvögat VIP
Så fint du tecknar orden i saknad av en älskad man och en älskad fader…
Kärlekens ljus lyser stilla!
2021-12-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP