Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
plats för eftertanke; varför hette verkligheten värkligheten förr och varför har bara sverige ordet lagom? kan vi bygga verkligheten tillsammans? i passande storlek för våra kreativa tankebanor.ingen kategori. bara fri.


ord är kärlek; vi bygger värkligheten tillsammans genom att stoppa tiden

om vi börjar med universum
som inte kan vara ett rum
eftersom det är oändligt




Fri vers av sol
Läst 485 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-05 23:21



Bookmark and Share


  sol
en tredje gren kan vara den verklighet
som vi ser. den konkreta att fåglar
faller från skyn i stora hoper och att
planeten, som är vårt hem är försurat av
koldioxid - så även våra kroppar av icke
ut-andning.
2011-02-05

  sol
vibygger två grenar. en om oändligheten
och en om varför ordet värklighet som
kan tolkas som värk-lig-het blir
obehagligare än verk-lig-het; som är mer
maskinell än verklig, i min logiska
värld. förvisso: betyder sanning för en
och är också på väg att tas bort ur vårt
ordförråd av de som styr svenska
akademiens ordbok. och jag undrar: vet?
dom vad dom gör. eller inte?
2011-02-05

  sol
varför förstår jag inte oändligheten?
ingen kommentar! jag vill ha svar -
eller; en teori som är logisk hållbar.
tips: slå upp ordet logik.
2011-02-05

  sol
så. är mitt första konstaterande att;
min hjärna har en begränsning som leder
till att jag inte kan förstå
oändligheten
2011-02-05
  > Nästa text
< Föregående

sol
sol