Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi två! Ett! Mod oss gett!

Den bästa tröst jag har fått
av min vän, det var när det
gått riktigt illa för mig och jag
var slagen till marken igen
helt orättvist...
Totalt överkörd!

Då kom jag upp benen fortare
än fort när jag hörde:
-Från och med nu är det:
DU OCH JAG EMOT VÄRLDEN!

Det räckte
det mig sträckte
och jag upptäckte
att dubbel styrka
det i oss båda väckte...





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-07-17 18:15



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Hellre kämpa i tvåsamhet
än i ensamhet.
2015-07-21

    ej medlem längre
Fint!
2015-07-17

  Rise Little One
Vilken underbar styrka!
2015-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt