Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärta

Smärta

En timme av smärta
är en evighet av lidelse

Varje hjärtslag
är en oändlig plåga

Varje andetag
är en kamp for överlevnad

Varje cell skriker om nåd
Varje tanke tigger för slutet

Tid har ingen betydelse
Ingenting är viktigare än smärta

Förlamande helvete
Som dominerar hela mig

Snälla...snälla
Må det sluta

För evigt




Fri vers av Jakob Drakros
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-18 07:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jakob Drakros
Jakob Drakros